Softclose schuifdeur

  • Geheel geruisloos
  • In elke stijl beschikbaar
  • Bestel online of bel!

Wanneer je een deur zoekt die geruisloos sluit, dan is een softclose schuifdeur dé ideale oplossing. Een softclose schuifdeur sluit op subtiele wijze en dit zorgt ervoor dat je geen geluid hoort bij het sluiten van de deur. Bij BestFix-Schuifdeursystemen hebben we jarenlange ervaring op het gebied van schuifdeuren en systemen en ben je verzekerd van de beste kwaliteit van gerenommeerde merken.

Bestel een softclose schuifdeur met passende accessoires

Elke softclose schuifdeur die je bij ons bestelt, is geruisloos én ook kindvriendelijk. Doordat deze schuifdeur langzaam dichtgaat, zijn vingers tussen de dichtslaande deur verleden tijd. In ons assortiment is er voor iedere aannemer wel een schuifdeursysteem waar hij of zij naar op zoek is. Ook hebben we diverse accessoires die perfect passen bij onze schuifdeuren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld deurdempers die in combinatie met een softclose schuifdeur gebruikt kunnen worden. Een deurdemper wordt gebruikt voor het gecontroleerd openen van een glazen schuifdeur.

Bekijk alle schuifdeursystemen Of neem contact op

Een uitgebreid assortiment aan schuifdeuren

Naast een softclose schuifdeur vind je in ons uitgebreide assortiment nog meer verschillende deuren. Zo hebben wij ook schuifdeuren die verdwijnen in de wand, waardoor je nog meer ruimte creëert. Ook koop je bij ons moderne schuifdeuren voor in jouw woonkamer. Ben je op zoek naar een schuifdeursysteem voor een mooie, glazen schuifwand om de kamer een unieke uitstraling te geven? Ook dat is mogelijk bij BestFix-Schuifdeursystemen.

Neem contact op voor hulp en advies

Ben je als aannemer op zoek naar een schuifdeursysteem die aan bepaalde eisen voldoet? Bekijk dan eens ons ruime assortiment. Onze medewerkers kunnen je alles vertellen over de verschillende mogelijkheden en voorzien van deskundig advies. Je bereikt ons door de bellen naar +31 (0)570 768 737.