Update: Werkzaamheden nieuwe website

Update: Werkzaamheden nieuwe website

Geplaatst door: Elyse Gepubliceerd: 08-04-2022 Gelezen: 295 Reacties: 0

Na ongeveer een jaar van werkzaamheden is onze nieuwe website bijna klaar voor lancering! We doen hard ons best om de website in de loop van mei te lanceren.  

Waarom was een nieuwe website nodig?

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten makkelijk door onze website kunnen navigeren. Daarnaast wilde we ook een grotere focus leggen op mobielvriendelijkheid voor onze klanten. Als laatste was de styling van de oude website beperkt. Dus uiteindelijk hebben we de knoop doorgehakt en besloten om een compleet nieuwe website op te bouwen.

Wat kan je verwachten van de nieuwe website?

We hebben extra aandacht besteed aan de volgende items bij het bouwen van de nieuwe website: 

  • Onze huisstijl heeft een update gehad. Hierdoor zit de nieuwe website er fris en nieuw uit.
  • De website is gebouwd met doel dat onze klanten makkelijker door de website kunnen navigeren. De menustructuur is hierop aangepast en we hebben onze zoekfunctie flink verbeterd. 
  • Onze website is responsive en ziet hierdoor er mooi uit zowel op een 4k scherm als op je mobiele telefoon.
  • We hebben een nieuwe functie toegevoegd waardoor je gemakkelijk kan wisselen tussen inclusief of exclusief btw prijsweergave. 

Hieronder alvast een kleine preview van de nieuwe website

Wij willen onze website blijven optimaliseren en verbeteren. Daar kan jij ons erg mee helpen! Mocht je wensen voor de website hebben of een foutje op de nieuwe website ontdekken, dan horen we graag van je! Stuur een mailtje naar info@bestfix.nl.

Komt u nog verbeterpuntjes tegen of loopt u tegen iets aan stuur dan een screenshot naar info@bestfix.nl. Alle kleine beetjes helpen en we zouden dit enorm waarderen.

Tags: werkzaamheden, website, schuifdeursystemen

Reacties

Schrijf en reactie